Bokningsförfrågan takvandring för grupp

  (Ex 2017-04-15)

  Boka om möjligt
  Ja - Boka om möjligtNej - Enbart förfrågan

  Jag har tagit del av bokningsvillkor

  Takvandring för grupp – Endast 30min norr om Stockholm

  När du bokar en takvandring för grupp så kan ni vara upp till 20 personer. Vi vill att ditt företagsevenemang eller gruppbokning ska bli lyckad och att ni får en fantastisk aktivitet när ni genomför en takvandring på Uppsala slott. Därför vill vi gärna kommunicera med er innan bokning så att det blir så bra som vi hoppas och vet att vi kan arrangera.

  På enklaste sätt är en bra start att kolla av det praktiska med tid/datum/antal mm. Så skicka in en bokningsförfrågan nedan så återkommer vi till er inom kort. Vanligtvis inom någon timme. Föreställ dig att du står där med din grupp inför er takvandring och bara känner er så levande, så framgångsrika och äntligen är det dags att göra er aktivitet. En fin känsla.

  Info och andra aktiviteter

  Vi kan ta emot 20 personer i timmen på takvandringen ovanpå Uppsala slott så är ni flera som vill gå kan ni alltid komplettera med andra aktiviteter så har vi en mängd att erbjuda i city som Stadsvandringar eller Kreativa uppdrag.

  En hel del andra saker än taket kommer ni att få uppleva. Uppsala slott rymmer många dolda hemligheter och historia. Något som ni kommer få ta del av från guiden som tar er genom trapphuset, förbi landshövdingens representationsvåning och upp på vinden innan ni går in i det fantastiska tornrummet där säkerhetsgenomgången hålls.

  Säkerhet och guide

  Vår anläggning på Uppsala slott är utan jämförelse den mest påkostade och exklusiva anläggning som finns när det kommer till takvandring och äventyr. Vi har medvetet satsat oerhört mycket på att ha den senaste utrustningen och det bästa säkerhetssystemen som finns att tillgå.

  Våra gäster är vår viktigaste tillgång och vi tror på att ha en genomgående hög kvalité på allt från guidernas kunskap och erfarenhet till lokalproducerade matvaror och ekologiskt kaffe. Vi har en fantastiskt ljudsystem, och spännande belysning i våra utrymmen.

  Att vi håller till på ett av Sveriges mäktigaste slott är ju förstås en faktor också. Guiderna är alla utbildade i HLR – Första hjälpen, avancerad räddning och pedagogiskt bemötande kring höjdrädsla. Vi är stolta över den här premiumupplevelsen och vi brinner för att dela med oss av detta!

  Takvandring för grupp

  Att göra i Uppsala

  Ibland vill man bara hitta på något roligt att göra i Uppsala eller Stockholm. Fördelen med Uppsala är att stan ligger väldigt nära allt roligt så man behöver oftast inget fordon utan man kan enkelt ta sig till tex Uppsala slott eller Pelle Svanslös lekplats. Allt är på gångavstånd. Vill man istället ta bilen finns det gott om parkeringar i Uppsala. På slottet i Uppsala finns parkeringen direkt på borggården.

  Nära Stockholm

  Uppsala ligger endast 30min med tåg från Stockholm och 15min från Arlanda. Uppsala är den perfekta mötesstaden. Det är enkelt att ta sig hit och det finns mycket att göra i Uppsala. Uppsala är Sveriges fjärde största stad med nära en kvart miljon invånare. Vi är Sveriges centrum för Svenska kyrkan, vi har två universitet och vi har Uppsala slott, vackert beläget på  Kasåsen bara tio min promenad från Stora torget.

  Kul aktiviteter med familjen

  Att hitta på något i Uppsala är lätt. Speciellt mellan maj-september då många säsongsverksamheter har sin peak. Pelle Svanslös som är världens snällaste katt har guidade turer för barn och vuxna i de gamla kvarteren runt Domkyrkan och Övre slotts. Ta tex en härlig Katte latte i Pellecaféet i sommar. Takvandring på Uppsala slott är verkligen en annorlunda upplevelse som passar de flesta från ca 10-90år. Om du kan gå i trappor, gillar utsikt och har en lust att utforska så är det rätt för dig. Guiden tar dig med på en resa genom tid och rum när ni går genom trapphus, tornrum och takbryggor.

  Tillsammans

  Något som passar för familjen eller kollegorna kan också vara Äventyrsbanan i Uppsala. En naturupplevelse där du får möjligheten att umgås på ett nytt och härligt sätt med övriga familjemedlemmar. Något att göra tillsammans i naturen. Från tio år och uppåt. Här behövs bil då det är enklast för att ta sig till Fjällnora som är Uppsalas största friluftsgård och badplats.

  Små grupper – utomhus

  Vi jobbar med coronaanpassade aktiviteter. Hos oss är det lätt att hålla avstånd och vi har alltid handsprit på plats och ser till att alla följer våra rekommendationer. På vissa aktiviteter har vi smarta taggar som mäter och varnar deltagare om de kommer för nära varandra. För övrigt är vi just utomhus vilket är den viktigaste faktorn.

  Har du brist på idéer inför att du vill göra aktiviteter i Uppsala eller Stockholm som ligger endast 30min bort så skicka gärna en bokningsförfrågan eller klicka på alla aktiviteter för lite tips. Fördelen med att göra aktiviteter i Uppsala är att allt är så nära här. Och så är stan så himla mysig med ån som sakta rinner genom stan och alla härliga prisbelönta caféer som man kan besöka.