Bokningsförfrågan takvandring för grupp

  (Ex 2017-04-15)

  Boka om möjligt
  Ja - Boka om möjligtNej - Enbart förfrågan

  Jag har tagit del av bokningsvillkor

  Takvandring för grupp – Endast 40min norr om Stockholm

  När du bokar en takvandring för grupp så kan ni vara upp till 20 personer. Vi vill att ditt företagsevenemang eller gruppbokning ska bli lyckad och att ni får en fantastisk aktivitet när ni genomför en takvandring på Uppsala slott. Därför vill vi gärna kommunicera med er innan bokning så att det blir så bra som vi hoppas och vet att vi kan arrangera.

  På enklaste sätt är en bra start att kolla av det praktiska med tid/datum/antal mm. Så skicka in en bokningsförfrågan nedan så återkommer vi till er inom kort. Vanligtvis inom någon timme. Föreställ dig att du står där med din grupp inför er takvandring och bara känner er så levande, så framgångsrika och äntligen är det dags att göra er aktivitet. En fin känsla.

  Info och andra aktiviteter

  Vi kan ta emot 20 personer i timmen på takvandringen ovanpå Uppsala slott så är ni flera som vill gå kan ni alltid komplettera med andra aktiviteter så har vi en mängd att erbjuda i city som Stadsvandringar eller Kreativa uppdrag.

  En hel del andra saker än taket kommer ni att få uppleva. Uppsala slott rymmer många dolda hemligheter och historia. Något som ni kommer få ta del av från guiden som tar er genom trapphuset, förbi landshövdingens representationsvåning och upp på vinden innan ni går in i det fantastiska tornrummet där säkerhetsgenomgången hålls.

  Säkerhet och guide

  Vår anläggning på Uppsala slott är utan jämförelse den mest påkostade och exklusiva anläggning som finns när det kommer till takvandring och äventyr. Vi har medvetet satsat oerhört mycket på att ha den senaste utrustningen och det bästa säkerhetssystemen som finns att tillgå.

  Våra gäster är vår viktigaste tillgång och vi tror på att ha en genomgående hög kvalité på allt från guidernas kunskap och erfarenhet till lokalproducerade matvaror och ekologiskt kaffe. Vi har en fantastiskt ljudsystem, och spännande belysning i våra utrymmen.

  Att vi håller till på ett av Sveriges mäktigaste slott är ju förstås en faktor också. Guiderna är alla utbildade i HLR – Första hjälpen, avancerad räddning och pedagogiskt bemötande kring höjdrädsla. Vi är stolta över den här premiumupplevelsen och vi brinner för att dela med oss av detta!

  Takvandring för grupp