Loading...
Om oss 2019-02-11T15:57:17+00:00

Om Företaget

GO Adventure AB startades 2004 och jobbar med grupper och individer som vill få en guidad takvandring på Uppsala slott. Med en historisk känsla och en spännande arkitektur får grupperna som besöker slottet en unik inblick och utsikt över Uppsala från det dominerande läget på Kasåsen. GO Adventure har en mängd kulturella och äventyrliga aktiviteter i portföljen. Allt från äventyrsbanan i Fjällnora där man kan öva på sitt mod till kattnära Pelle Svanslösturer i de gamla kvarteren runt Övre slotts.

Bakom takvandringen står Jonathan Tigrar, som med lång erfarenhet av byggnation av aktiviteter på hög höjd tog sig an projektet 2016. Jonathan har drivit och byggt äventyrsbanor och aktiviteter sedan slutet på 90-talet och är en driven person med stora visioner.

2016 bestämde sig Jonathan för att satsa på den här aktiviteten på Uppsala slottstak. Det är den mest spektakulära och modernaste aktiviteten av detta slag i Europa. Med utgångsläge i den norra kupolen får besökaren en fantastisk upplevelse som kommer stanna kvar i minnet under lång tid framöver.

Vi på taket