Loading...
Köpvillkor 2019-02-11T15:51:12+00:00

Köpvillkor

Köp

Köp av våra takvandringar sker online på vår hemsida alternativt via telefon eller mail. I samband med köpet av takvandring kan även ett presentkort beställas. Vid all beställning skickas en beställningsbekräftelse samt ett bokningsnummer till beställarens e-mailadress. Bokningsnumret gäller som biljett för aktiviteten.  Bokningsnumret skickas till beställaren omedelbart efter beställning.

Skydd av värdehandling

Varje biljett/presentkort till en takvandring är en värdehandling som tilldelas ett unikt bokningsnummer. Bokningsnumret skickas automatiskt till angiven e-mailadress vid beställning. Bokningsnumret är också vårt sätt att kontrollera äktheten på värdehandlingen. Eftersom en värdehandling kan överlåtas till andra, åligger det kunden att ansvara för att bokningsnumret inte utnyttjas av någon obehörig. Kontakta oss om du förlorat en värdehandling, så hjälper vi dig. Du behöver då uppvisa kvitto på beställningen.

Giltighetstid

Giltighetstiden för ett presentkort från GO Adventure AB är 1 år och räknas från den dag som beställningen gjordes. Presentkortet skall vara utnyttjat inom giltighetsperioden. I det fall giltighetstiden gått ut utan att presentkortet utnyttjats, kan vi trots allt medge vandring i mån av tid. Kontakta oss så ska vi försöka hjälpa Dig efter bästa förmåga så du får en fantastisk takvandring.

Betalningsmetoder

Vi samarbetar med Stripe för hantering av kortbetalningar på vår hemsida. Hos oss kan Du betala med kort genom VISA/Mastercard/American Express samt via Swish. Till företag erbjuder vi fakturabetalning efter godkänd kreditprövning.

Säkerhet

Ingen känslig betalinformation hanteras eller skickas av handlaren. Betalningarna sker i en säker miljö på Stripes betalsida. Stripe ansvarar för att hantera information som erhålls genom tjänsten i enlighet med de krav som uppställs för certifiering enligt PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) och övriga tillämpliga säkerhetsföreskrifter.

Personuppgifter

Som kund hos oss samlas dina personuppgifter i syfte att underlätta för och förbättra din köpupplevelse. Alla uppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att uppgifter samlas in. Dina personuppgifter säljs aldrig vidare eller förmedlas till tredje part. Om du, trots allt, vill att vi raderar dina personuppgifter i vårt register, kan du meddela oss detta via e-post eller kontaktformuläret.

Ångerrätt och återbetalning

Enligt lagen om distansavtal har Du som som konsument 14 dagars ångerrätt på varor som Du köper online. För att kunna frånträda Ditt köp måste Du meddela oss inom 14 dagar från det att du mottagit en beställningsbekräftelse. Normalt får Du beställningsbekräftelsen per email direkt efter en beställning. Återbetalning sker utan dröjsmål men inom 30 dagar från att ångerrätten nyttjats av beställaren. Eventuell frakt av presentkort och fakturaavgift betalas ej tillbaka.

Hälsokrav för takvandring på Uppsala slott

Personer med följande hälsotillstånd, löper förhöjda hälsorisker vid takvandring på grund av höjden och personens mentala motståndskraft för höjdrädsla:

  • Bör kunna gå upp för trappor utan problem.
  • Mentala problem utanför ramen för det som anses vara normalt
  • Inte vara i riskzonen för hjärtproblem då det kan vara risk för förhöjd puls under takvandringen.

I det fall något av ovannämnda hälsotillstånd föreligger, måste vi av säkerhetsskäl neka genomförande av takvandringen. GO Adventure AB har dock, av naturliga skäl, inte möjligheten att kontrollera förekomsten av dessa tillstånd. Det är därför kundens ansvar att påpeka detta innan genomförande av aktiviteten sker.