Kontakt med takvandring.se

Att få kontakt med takvandring.se och att hitta hit är enkelt! Sikta på det enorma rosa slottet som syns från många kilometers håll där det står ståtligt högst uppe på Kasåsen. Med Uppsala slotts centrala läge i city är det närmast ett landmärke som kan ses från hela Uppsala. Från centralstationen tar det cirka tio minuter att gå upp till slottet. Så åker du tåg eller buss från en annan stad så är det mycket enkelt och smidigt att komma på plats.

Från Stora torget är det endast fem minuters promenad! Parkering finns direkt på borggården om ni kör bil. I din bekräftelse när du bokat en takvandring finns karta och annan användbar information om takvandring och slottet. Från Stockholm tar det inte mer än 40min!

Varför krångla i storstaden när det går bra att komma till Uppsala och troligen tar det nästan lika lång tid att komma på plats med ditt gäng. Vi har jättebra tillgänglighet för både buss och bil. Väljer du kollektivtrafik så stannar bussen precis utanför eller om ni väljer att promenera från centralstation så tar det bara tio minuter.

Vi kan ordna med allt från transport till konferens och mat. Välkomna till Uppsalas bästa utsikt! Här finns både aktiviteter och lokaler som är lite annorlunda. Så ta kontakt med takvandring.se så hjälper vi er med bokningen. Sidan och aktiviteten drivs av GO Adventure AB i Uppsala.

Utsikt från slottstaket

Kontakt med takvandring.se

Uppsala är en mycket gammal stad med anor från vikingatiden. Om du är intresserad av varför vår landsfader Gustav Vasa ligger begravd i Uppsala eller hur det kommer sig att vi har 7000 människor begravda i och runt slottsbacken efter långfredagsslaget så är en takvandring en jätteintressant aktivitet med mycket glädje, skratt och aha-upplevelser.

Gott ekologiskt kaffe och närproducerade livsmedel gör upplevelsen ännu bättre. Hos oss kan ni konferera i vårt 350kvm stora tornrum med 18m i takhöjd fullt utrustat med projektorer, ljudsystem och wifi. Vi har också möjlighet att genomföra historiska visningar inne i slottets vindar. Ta kontakt redan idag!

Kontakt med takvandring.se

För att på enklast möjliga vis få kontakt med oss på GO Adventure och takvandring.se är det bara att skicka ett meddelande via kontaktformuläret så återkommer vi oftast inom en timme alla dagar i veckan under arbetstiden som är 09:00-17:00. Ibland jobbar vi kväll och då svarar vi även på frågor om aktiviteter och takvandring efter klockan 17:00.

Bokningsförfrågan

När ni skickar en bokningsförfrågan så är vi tacksamma för all info om er grupp som är relevant så vi kan leverera den bästa av upplevelser till er när ni väl kommer till oss. Att genomföra en takvandring eller någon annan aktivitet ställs stora krav på förberedelser som kan bli utmanande att lösa i sista stund. Ring gärna dagen innan om ni har ett större arrangemang och stäm av detaljer. Det blir vi alltid glada över.

Kom ihåg att det går alltid bra att ringa och bolla idéer om du har funderingar på vad ni ska hitta på med gruppen. Vi hjälper gärna till och vi har lång erfarenhet av att hjälpa grupper mot mål. Vi vill att det ska gå lätt och kännas tryggt att boka med oss.

Karta takvandring Uppsala slott